Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΑΝΩΝΥΜΟΣ




Ωραίιιιιαααα......
Πέφτει ένα άρθρο σχετικό με τους αποστράτους και την  ΑΝΕΑΕΔ  και όλοι σπεύδουν να γράψουν το κάτι τι τους.              
                            ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. 
Εξ άλλου έτσι γίνονται ανταλλαγές  απόψεων, ιδεών κλπ.
 
Όμως ΑΝΩΝΥΜΑ;      Γιατί; 

 Στην διάρκεια της σταδιοδρομίας μας στις ένοπλες Δυνάμεις πάντα λέγαμε και κυρίως γράφαμε και υπογράφαμε ΕΠΩΝΥΜΩΣ.   Τώρα τι συμβαίνει;
  Μέλη του ΔΣ της ΑΝΕΑΕΔ γράφουν και απαντούν επώνυμα και όλοι οι υπόλοιποι ΑΝΩΝΥΜΟΣ.
                  Είναι αυτό αντρίκιο;

Οι θέσεις της ΑΝΕΑΕΔ είναι και θα είναι σταθερά ακομμάτιστες. Το γεγονός αυτό μάλλον ταράζει και ενοχλεί κάποιους .Όλοι αυτοί που προσπαθούν κατά καιρούς να μας εντάξουν εκεί που τους βολεύει, απλά ΔΕΝ θα το καταφέρουν. Ας το πάρουν απόφαση και ας σταματήσουν να εκτίθενται. 
 Οι συνάδελφοι ε.α και ε.ε δεν είναι άβουλα όντα και έχουν μάθει να ξεχωρίζουν και να αναγνωρίζουν τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι γράφοντες!!!!

 Γι' αυτό αγαπητοί φίλοι να γράφετε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας πάντα ΕΠΩΝΥΜΑ και καλόπιστα. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ είμαστε ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ  ή  Στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΚΟΙ και ΟΧΙ οπαδοί κάποιου κόμματος.

Νάμαι κι' εγώ.!!!!

1 σχόλιο:

  1. Σαρτζετάκης Εμμανουήλ9 Ιουλίου 2012 στις 6:41 μ.μ.

    Πολύ βασική παρατήρηση από τους συναδέλφους που δραστηριοποιούνται στην ΑΝΕΑΕΔ Χανίων.

    Επειδή βέβαια εμείς στην ΑΝΕΑΕΔ όταν λέμε ακομμάτιστοι το εννοούμε και δεν έχουμε και τίποτα να κρύψουμε, ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια τα αφήνουμε χωρίς λογοκρισία. Έτσι απογυμνώνονται οι συντάκτες οι οποίοι ούτε τη στοιχειώδη δημοκρατική κατάκτηση ενός ελεύθερου πολίτη δεν έχουν ακόμα ενστερνιστεί. Να μπορούν να μιλούν επώνυμα και ελεύθερα.Εκτός και αν οι αρχές της προπαγάνδας δεν το επιτρέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή