Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

LAST WARNING


 
 Συμμεριζόμενη  την αγανάκτηση και την αγωνία όλων η ΑΝΕΑΕΔ θέλει να ενώσει την φωνή της μαζί σας και να σας ενημερώσει ότι σήμερα θα συμμετάσχει στην σύσκεψη η οποία θα γίνει μετά πρωτοβουλία του ΣΥΣΜΕΔ.

Θα είναι και η τελευταία ευκαιρία για τις ΕΑΑ (ΝΠΔΔ) να αποδείξουν ότι τόσο καιρό εμείς καταλάβαμε λάθος. Ότι τελικά είναι μαζί μας, και ότι μάχονται για την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματά μας.
Δυστυχώς όμως φοβόμαστε  ότι δεν θα υπάρξει ανταπόκριση.
Το ΔΣ της ΑΝΕΑΕΔ έχει πάρει απόφαση να συγκεκριμενοποιηθούν οι μορφές αντίδρασης και να σταματήσουμε πλέον το αρχαίο και δημοφιλές παιχνίδι του "παππά".

Η ΑΝΕΑΕΔ θα προσπαθήσει η κίνηση να είναι ενωτική, αλλά εάν αυτό σαμποταριστεί θα προχωρήσει έστω και μόνη της. Μόνη της αλλά με πλήρη ρήξη με το κατεστημένο.

Δεν είναι δυνατόν παραμονή της συνάντησης αυτής να προηγείται στα σκοτεινά σύσκεψη των ΕΑΑ με όλο το επιτελείο του ΥΕΘΑ και να ανακοινώνονται οι περικοπές στο μέρισμα, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέτρο για την διάσωση των ΜΤ.

Εσείς απλά ξεχυθείτε και αρχίστε την ενημέρωση ΑΝΕΑΕΔΙΤΩΝ και μη οτι τώρα αρχίζει ο "πόλεμος" και έχουμε όλοι υποχρέωση έναντι των παιδιών μας και των νεοτέρων να ριχτούμε στη μάχη και να πέσουμε ηρωικά αν χρειαστεί.
Έγραψε το μέλος της ΑΝΕΑΕΔ  Μ. Σαρτζετάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου