Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η ΑΝΕΑΕΔ είναι ο μοναδικός ανεξάρτητος διεκδικητικός φορέας των αποστράτων των ΕΔ ασχετα με την προέλευση και τον βαθμό.
 Στα πλαίσια της ανάδειξης όλων των προβλημάτων που βαραίνουν τον Κλάδο, το ΔΣ σε συνεργασία με τις ομάδες εργασίας που έχουν συγκροτηθεί εργάζονται ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, με στόχο τα παρακάτω:
1. Ενημέρωση - καταγγελία των φορέων και υπηρεσιών που εμπλέκονται στην επίλυση των προβλημάτων μας.
2. Την δικαστική διεκδίκηση των απαιτήσεων ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ και με ασφάλεια για το συνάδελφο.
3. Τη συμμετοχή σε κοινωνικές κινητοποιήσεις, μιάς και τα προβλήματα σε πολλά θέματα είναι κοινά με τους άλλους εργαζόμενους και συνταξιούχους.
Η πορεία και οι θέσεις της ΑΝΕΑΕΔ είναι σταθερές και αταλάντευτες στη βάση του καταστατικού της και αντλεί πόρους και δύναμη ΜΟΝΟ από τους συναδέλφους που την εμπιστεύονται και οι οποίοι πρέπει να ξέρουν ότι κάποια πράγματα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν γίνονται με την ταχύτητα που όλοι θα θέλαμε, διότι  έτσι λειτουργούν οι διαδικασίες στην Πατρίδα μας.

Θεώρησα σκόπιμο να κάνω αυτές τις δηλώσεις μιάς και έχω την τιμή να είμαι ο Πρόεδρος του ΔΣ αφενός και αφετέρου  διότι τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ -πιθανά λόγω επικείμενων Εθνικών εκλογών-  ότι κάποιοι αγωνίζονται να εντυπωσιάσουν με επισφαλείς και δημαγωγικές κινήσεις.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ  ΑΝΕΑΕΔ  ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!

Μιχάλης Ρέππας
Αξκός ΣΞ
Πρόεδρος ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου