Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Πάνος Καμένος Προς Νίκο Παπανδρέου


 
Άμεση και  δριμύτατη , ήταν η απάντηση του βουλευτή, κ. Πάνου Καμμένου, σε όλα όσα έγραψε ο αδελφός του πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου ως απάντηση σε όσα γράφηκαν στο site iefimerida.gr. Ο ανεξάρτητος βουλευτής επέλεξε την προσωπική του σελίδα στο facebook για να δώσει την απάντησή του, μοιράζοντας τις σκέψεις του με τους χιλιάδες των ψηφιακών του φίλων.
Ο κ. Καμμένος, πιστός στις αρχές του και όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν «μάσησε» τα λόγια του, αλλά με εξαιρετικά σκληρές εκφράσεις, επιτίθεται προς τον αδελφό του τέως πρωθυπουργού.
Το κείμενο είναι το εξής:
«Ρέ κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ,ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί ? 

Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά, που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.
Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν.
Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Μέ εταιρείες στην Ελβετία .Άσε τον αστακό και το Ελληνικό.
ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ?».
 http://dailynews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου