Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


       Αθήνα 14 Φεβρουαρίου 2012

Αγαπητοί συνάδελφοι

Καθημερινά βιώνουμε εδώ και χρόνια την αβεβαιότητα και την αστάθεια σε ότι

Αφορά τους μισθούς μας, τις συντάξεις μας, τις δουλειές μας. Η ανεργία έχει φτάσει σε πρωτόγνωρα για την Ελλάδα επίπεδα και τα πράγματα διαρκώς χειροτερεύουν. Τα



αδιέξοδα που μας έχουν οδηγήσει σε προηγούμενες αποφάσεις της Κυβέρνησης και τα διαφαινόμενα  νέα μέτρα που μας επιβάλουν, κατ’ εντολή της τρόικας  και διάφορων άλλων ξένων και ντόπιων διευθυντηρίων, έχουν οδηγήσει τους πολίτες της Χώρας μας σε ένα αδιέξοδο δρόμο προς τη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Η ραγδαία υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου, ως συνέπεια της μείωσης του εισοδήματός μας, οι περικοπές  στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα αποτελούν καίριο πλήγμα  που τόσα  μοχθήσαμε να δημιουργήσουμε.

Τώρα  με την ψήφιση του νέου Μνημονίου μπαίνει ταφόπλακα σε ακόμη περισσότερες κατακτήσεις και δικαιώματα. Όλη η χώρα μπαίνει  στην κατάψυξη με μισθούς με
μισθούς πείνας, ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, συντάξεις που οδηγούν στην εξαθλίωση και στην ανέχεια.

Ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία, ιδιωτικοποιούνται ακόμη και οι λιγοστοί
δημόσιοι φορείς σε υγεία, παιδεία και αλλού.

Μαχαίρι μπαίνει και στα «ειδικά» ήδη κομμένα μισθολόγια των εν ενεργεία
συναδέλφων μας, Περικόπτουν απο παντού!

Ο λαός έχει ήδη πτωχεύσει!

Εμείς η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος καλούμε όλους, συνταξιούχους και εν ενεργεία Πυροσβέστες και Αξιωματικούς να δηλώσουν έμπρακτα την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα που θέλουν να μας οδηγήσουν.

Οι καιροί που έρχονται απαιτούν δράση και συμπόρευση με όλους τους εργαζόμενους.

Να σταματήσουμε  στην πράξη τα νέα μέτρα και την κατάσταση φτώχειας που θέλουν
να μας επιβάλουν.

Έχουμε την δύναμη και μπορούμε!



Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Δρ Διονύσιος Π. Βορίσης
Αντιστράτηγος Π.Σ. ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου