Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Εν όψει εκλογών

PDF Εκτύπωση E-mail
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
η ΑΝΕΑΕΔ είναι καταστατικά, ένα σωματείο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, επιθυμώντας δε να διατηρήσει την ανεξαρτησία του, κρατά ίσιες αποστάσεις από όλα τα κόμματα και τα κινήματα που "κατεβαίνουν" στις εκλογές.
Η ΑΝΕΑΕΔ όλο το προηγούμενο -από τις εκλογές διάστημα- μεθοδικά και υπεύθυνα ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ, ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ με τα κόμματα, χωρίς δυστυχώς να ανταποκριθούν όλα. Ξαφνικά, τώρα που πλησίασαν οι εκλογές μας θυμήθηκαν και μας καλούν σε όλες τις προεκλογικές "φιέστες" τους.
Οι Απόστρατοι Αξιωματικοί των ΕΔ, δεν είναι άβουλα όντα, έχουν μνήμη και κρίση.
Στο παραπάνω λοιπόν πλαίσιο, το ΔΣ της ΑΝΕΑΕΔ ομόφωνα αποφάσισε, κατά την προεκλογική περίοδο να μην συμμετάσχει σε καμμία ενημέρωση ή συγκέντρωση πολιτικού κόμματος ή κινήματος, διότι θεωρεί ότι τα Θέματα των αποστράτων αξιωματικών δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενα "ψηφοθηρίας" , πολιτικού εντυπωσιασμού, πλειοδοσίας και ούτε η φύση των θεμάτων μας ειναι τέτοια που επιτρέπει χειρισμούς του "ποδαριού".

Με εκτίμηση
Μιχάλης Ρέππας
Προεδρος ΔΣ ΑΝΕΑΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου