Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Αντιδράσεις για το ΜΤΝ αλλά και γενικότερα τα Μετοχικά Ταμεία

Κοινή ανακοίνωση φορέων ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ, ΣΑΣΜΥΝ, ΚΕΘΑ, ΣΥΣΜΕΔ, ΑΝΕΑΕΔ που αφορά στη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ΜΤΝ, όπως και τα υπόλοιπα δύο Μετοχικά Ταμεία, και οι αντιδράσεις – ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούμε, ώστε να επιτευχθεί η αναπλήρωση των απολεσθέντων κεφαλαίων και η βιωσιμότητα – ανάπτυξη των Μετοχικών μας Ταμείων.

Όλη η ανακοίνωση

2 σχόλια:

  1. Gia to MTS oyte koubenta, gia to MTN amesi antidrasi, kala lene oti einai mia parea toy PN me ligo apo toys alloys kladoys...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε είστε και ανημέρωτος και προκατειλημμένος. Απλά να θυμίσω μερικές από τις ενέργειες της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. για το ΜΤΣ. Συνεχείς ανακοινώσεις και επιστολές με σκοπό να αποκαλυφθούν οι παρατυπίες και να αρχίσει εισαγγελική έρευνα. Συνεχείς επιστολές προς τους αρμόδιους με αποτέλεσμα να διαταχθεί διοικητικός και οικονομικός έλεγχος. Εισαγγελικές παραγγελίες που υποχρέωσαν το ΜΤΣ να μας παραδώσει δύο σημαντικά πρακτικά ΔΣ με τα οποία αποκαλύφθηκαν οι μη σύννομες αποφάσεις και τα χρήματα που έχουν χαθεί στο δρόμο. Δικαστικές ενέργειες για το ΒΟΕΑ όταν όλοι οι υπόλοιποι κοιμόνταν τον ύπνο του δικαίου. Και ακόμα δεν έχω πει ούτε τα αρχικά. Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε πραγματικά πάρτε ένα τ/φ στο 2110135611 να μάθετε και τα υπόλοιπα.

    Αυτό το σλόγκαν το λένε όσοι πραγματικά έχουν ενοχληθεί απο την ΑΝΕΑΕΔ. Μήπως είστε ένας απο αυτούς; Δεν πειράζει θα σας περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή