Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Παραιτήθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ Κ.Ζιαζιάς

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ONALERT

Παραίτηση Α/ΓΕΣ μέσα στη νύχτα. Ο αντιστράτηγος Κ.Ζιαζιάς διαφώνησε πλήρως με τις μεθοδεύσεις που ακολουθούνται στις φετεινές κρίσεις και υπέβαλε τη παραίτησή του. Η κοροϊδία και η πλήρης απαξίωση που επχείρησε να επιβάλει η κυβέρνηση στη διαδικασία των φετεινών κρίσεων έχει τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα και αναμένεται ότι θα ακολυθοήσουν κι άλλα.
Όλο το δημοσίευμα

Περισσότερες λεπτομέρειες...

1 σχόλιο:

  1. Οι κομματικές φιέστες προεκλογικά και οι υποσχέσεις για αποκαταστάσεις έφεραν τα πρώτα αποτελέσματα. Δυστυχώς η καταστροφική πολιτική Μπεγλίτη και των προ αυτού συνεχίζεται με τον κομματικό στρατό που ενεργοποιείται στους τομείς άμυνας των κομμάτων.

    Μήπως η ΑΝΕΑΕΔ είχε δίκιο που αρνήθηκε να συμμετάσχει σε τέτοιες εκδηλώσεις που οι διάφοροι κομματικοί δορυφόροι χειροκροτούν την κατάρρευση του στρατού του προηγουμένου και την ανασύσταση του δικού τους στρατού;

    Εύγε κύριε Υπουργέ, δεν χρειάστηκε και πολύς χρόνος για να δείξετε τις αγαθές σας προθέσεις. Εύγε στα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να δείξουν τις θέσεις αρχών στις οποίες στηρίχτηκε η συνεργασία.

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή