Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Χαιρετισμός του Προέδρου της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Μέλη της ΑΝΕΑΕΔ

Στην συνεδρίαση του ΔΣ την 28 Ιουνίου 2012 ο κ. Μιχάλης Ρέππας δήλωσε την παραίτηση του από την θέση του Προέδρου, η οποία έγινε αποδεκτή  και το ΔΣ με εξέλεξε νέο Πρόεδρο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τους συναδέλφους για την τιμή που μου έκαναν και επίσης να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ΑΝΕΑΕΔ τον κ. Μιχάλη Ρέππα για την προσφορά του στην Ένωση μας ως Πρόεδρος  μέχρι σήμερα, πιστεύοντας ότι θα συνεχίσει να προσφέρει και ως μέλος του ΔΣ.


Γνωρίζουμε όλοι την ισοπέδωση  της αξιοπρέπειας μας και την οικονομική εξαθλίωση που μας έχουν οδηγήσει οι κυβερνητικές πολιτικές των τελευταίων ετών όπως και τους άλλους συμπολίτες μας.

Πιστεύω ότι ακόμη περισσότερο πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα μας, την αξιοπρέπεια μας και την οντότητα μας.

Η ΑΝΕΑΕΔ έχει δεχτεί κατά καιρούς και καλοπροαίρετη και κακοπροαίρετη κριτική, επίσης  μερικοί έχουν προσπαθήσει και  να την υπονομεύσουν για να εξυπηρετήσουν διάφορους σκοπούς ακόμη και προσωπικούς.

Η οποιοδήποτε κριτική είναι δεκτή γιατί θα μας κάνει καλλίτερους και αποτελεσματικότερους   στους κοινούς σκοπούς μας και αγώνες. Η υπονόμευση όμως από όπου και αν προέρχεται υπόσχομαι ότι θα αντιμετωπισθεί πολύ σκληρά.

Η ΑΝΕΑΕΔ υπάρχει και λειτουργεί  για όλα τα εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων  είτε είναι μέλη είτε όχι και θα είναι πάντα δίπλα σε όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως προέλευσης.

Στο μικρό σχετικά διάστημα ύπαρξης της, η ΑΝΕΑΕΔ, έχει καταφέρει αρκετά πράγματα και έχει ταράξει αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα όσον αφορά την λειτουργία και τον τρόπο αντιμετώπισης των θεμάτων που μας ταλανίζουν χρόνια τώρα από τις τρεις  Ενώσεις Αποστράτων.  Μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε περισσότερα και να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα.

Η ΑΝΕΑΕΔ στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των μελών της και θα παρακαλούσα από όλους περισσότερη  συμμετοχή.

Ζητώ την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων για την υλοποίηση των στόχων και των σκοπών της ΑΝΕΑΕΔ.


Με Εκτίμηση και Σεβασμό

Γεώργιος Παπακωνσταντίνου

Πρόεδρος ΑΝΕΑΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου