Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ε.ε ΚΑΙ ε.α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Χαιρετισμός του Προέδρου της ΑΝΕΑΕΔ Υποπτεράρχου (Μ) ε.α. Γ. Παπακωνσταντίνου


Συνάδελφοι, Φίλες και Φίλοι
Τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν λάβει οι κυβερνήσεις των τριών τελευταίων ετών έχουν μειώσει σημαντικά τους μισθούς των  ε.ε. και τις συντάξεις των   ε.α. στρατιωτικών όπως και των άλλων  εργαζομένων   και  συνταξιούχων στην χώρα.
Η περαιτέρω μείωση των μισθών  και των συντάξεων  μας  που σχεδιάζεται θα μας οδηγήσει σε περαιτέρω εξαθλίωση  και ισοπέδωση της αξιοπρέπειας μας.

Η απόγνωση, ο θυμός,  η αγανάκτηση, η αβεβαιότητα για το μέλλον μας και το μέλλον των οικογενειών μας,  το ξεπούλημα της χώρας,  η εκχώρηση κυριαρχικών  δικαιωμάτων της χώρας, η αδιαφορία και ο εμπαιγμός της πολιτείας   μας  ‘’κατέβασαν  στον δρόμο’’.
Οι στρατιωτικοί ε ε. και ε.α.,  αναπόσπαστο κομμάτι   του Ελληνικού λαού,   διαδηλώνουμε ενάντια στην  κυβέρνηση της τροικας  όπως κάθε  Έλληνας πολίτης που σέβεται και  αγαπά την χώρα του και αγωνιά  για το μέλλον της. Αυτή είναι και η απάντηση σε αυτούς που μας κατηγορούν για την σημερινή συγκέντρωση.

Έχουμε  δώσει όρκο στην Πατρίδα  να πέσουμε  στο πεδίο της μάχης αν χρειαστεί και όχι στο πεδίο της εξαθλίωσης που μας επιβάλλει η τρόϊκα ,μέσω της κυβέρνησης.  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου