Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Αθήνα 7/4/2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Μετά τις δυναμικές, μαζικές κινητοποιήσεις των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και αυτών που ήδη προγραμματίζονται, αποτέλεσμα της εξοντωτικής οικονομικής πολιτικής των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών,  γινόμαστε θεατές μιας απροκάλυπτης προσπάθειας της στρατιωτικής ηγεσίας να τρομοκρατήσει  τα εν ενεργεία στελέχη,  ποινικοποιώντας τις ενέργειές  τους,  με πρόθεση να τα πειθαναγκάσει στην υιοθέτηση μιας διεκδικητικής «αφωνίας».  

Φορείς που συμμετέχουν στο Συντονιστικό Όργανο Δράσης (ΣΟΔ), αλλά και άλλοι φορείς   έκφρασης και διεκδίκησης, εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών, δηλώνουν ότι

  πρακτικές σαν αυτές είναι αυταρχικές και παράνομες. Το μόνο που επιτυγχάνουν είναι το κουκούλωμα των τεράστιων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που βιώνουν τα εν ενεργεία στελέχη, με άμεσο καταστροφικό αντίκτυπο και στο αξιόμαχο των υπηρεσιακών τους φορέων.    

Ειδικότερα καταδικάζουν οποιαδήποτε πειθαρχική δίωξη κατ’ αυτών που συμμετέχουν στο ΣΟΔ, μέσω των νόμιμα συγκροτημένων φορέων τους, δηλώνοντας δε ταυτόχρονα ότι μ’ αυτές τις πρακτικές, πλήττεται βάναυσα η μαχητική, η συλλογική και η διεκδικητική τους έκφραση. 

Δηλώνουν, ότι οι παραπάνω ενέργειες που έχουν σκοπό τη διάσπαση, τον εκφοβισμό, την παρεμπόδιση και τελικά την αναστολή των κοινών μας μαζικών διεκδικητικών κινητοποιήσεων, δεν θα περάσουν. Αντίθετα δυναμώνουν, οπλίζοντας με μεγαλύτερο πείσμα και αποφασιστικότητα, τον αγώνα των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών, σε ένα κοινό, αποτελεσματικό και διεκδικητικό αγωνιστικό μέτωπο, μέχρι να ηττηθεί η πολιτική του αυταρχισμού, της φτωχοποίησης και της υποδούλωσης της ελληνικής κοινωνίας. 
                                                                                                                                                                                             

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(ΑΝΕΑΕΔ)
ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΕΑΠΣ)
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΕΣΜΑ)
ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΠΕΑΛΣ)
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΝ (ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΥΑ (ΣΑΣ/ΣΤΥΑ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ  ΣΥΔ (ΣΑΣΥΔΑ)


1 σχόλιο:

 1. Οι μάσκες έπεσαν, οι δολοπλόκοι αποκαλύπτονται και στην βύθιση τους παρασύρουν και όλους τους δορυφόρους τους.

  Αυτοί που μέχρι χθες κόπτονταν για ενότητα, σήμερα ακολούθησαν τις εντολές των αφεντικών τους. Όσοι χθες τους προέτρεπαν να εμφανιστούν με στολή δίπλα τους στα πλαίσια μιας βρώμικης τακτικής για προσωπικές τους επιδιώξεις, σήμερα τους εγκαταλείπουν σαν «στημένες λεμονόκουπες».

  Ας θυμηθούμε ξανά αυτή την θλιβερή τηλεοπτική εμφάνιση ώστε να διαπιστώσουμε ποιοι έτρεξαν να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας.

  Ας θυμηθούμε ξανά ποιοι φιγουράριζαν δίπλα τους στην συνέντευξη τύπου πριν την μεγάλη συγκέντρωση των Αθηνών.

  Ας θυμηθούμε ξανά ποιοι κράταγαν τη σημαία δίπλα τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  Αν θυμηθούμε τώρα δεν θα ξανα-ξεχάσουμε αργότερα.

  Σαρτζετάκης Εμμανουήλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή