Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ



  Με χαρές και πανηγύρια υποδεχτήκαμε τα καθρεφτάκια που μας μοίρασαν πρωθυπουργός και υπουργός Εθνικής Αμύνης.
ΟΧΙ  ΑΛΛΕΣ  ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ε.Ε   ΚΑΙ   Ε.Α    ΤΩΝ  
                                                Ε.Δ     ΚΑΙ   Σ.Α
 Δηλώσεις  πρωθυπουργού και του υπουργού άμυνας.  Κάποιοι μάλιστα προσπαθούν να πείσουν ότι με την δική τους πίεση και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις επετεύχθη η πολυπόθητη δήλωση.
  Την ώρα όμως των δηλώσεων του πρωθυπουργού  περί ΜΗ περεταίρω μείωσης των αποδοχών των ε.ε και ε.α  στελεχών των Ε.Δ και Σωμάτων Ασφαλείας  κατατίθεται  στην Βουλή το πολυσυζητημένο πολυνομοσχέδιο.
   Για να έχουν όμως βάση και να γίνουν πιστευτές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού  θα έπρεπε ίσως να συμπεριλαμβάνεται η απαραίτητη

διατύπωση ακύρωσης  των ρυθμίσεων του νόμου  που ψηφίσθηκε την 18-02-13 και περιλαμβάνει τις περικοπές για το 2014;  
  
    Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα πάντα θα μείνουν στα λόγια.  Λέγονται και διατυμπανίζονται για την δημιουργία εντυπώσεων. Για την ενεργοποίηση  του κοινωνικού αυτοματισμού. Με αυτόν, αλλά και άλλους τρόπους, τοποθετούν τις κοινωνικές τάξεις  απέναντι στα στελέχη των Ε.Δ και Σωμάτων Ασφαλείας. 
 Έτσι  σε έναν λαό ταπεινωμένο, οικονομικά εξαθλιωμένο που δεν γνωρίζει τι του ξημερώνει, το προσωπικό  των Ε.Δ και Σωμάτων Ασφαλείας θα  είναι οι……   ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ.
  Και τότε όλες οι κοινωνικές τάξεις θα στραφούν εναντίον των στελεχών, Ε.Δ και Σωμάτων Ασφαλείας.

<<Γιατί να πληρώνουμε μόνο εμείς και όχι αυτοί, που    είναι και ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ;>>
  Σε μικρό χρονικό διάστημα θα ωριμάσει στην συνείδηση του κόσμου η λέξη ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ και…. Όταν θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου θα επικαλεστούν τις διατάξεις του  νόμου  18/03//13 και θα εκτελέσουν το καθήκον τους. 
  Αυτό, κατά την εκτίμησή μου,  θα γίνει είτε με την παρούσα κυβέρνηση είτε με άλλη που θα προκύψει από τις εκλογές , που φαίνετε να πλησιάζουν.
   Θυμούνται τα στελέχη των Ε.Δ και Σωμάτων Ασφαλείας πάντα πριν τις  εκλογές.  Βλέπετε η εκλογική δεξαμενή  είναι πολύ  μεγάλη και μπορεί να επηρεάσει τα εκλογικά αποτελέσματα. Υπέρ αλλά….. και… ΚΑΤΑ.
Οι  προεκλογικές δεσμεύσεις κανένα αντίκρισμα δεν έχουν μετεκλογικά.
Το έργο είναι  παλιό και το έχουμε ξαναδεί.
ΟΧΙ άλλα καθρεφτάκια λοιπόν. Οι ΙΝΔΙΑΝΟΙ  ξύπνησαν. Μάθανε το παιχνίδι και θα είναι πιο προσεκτικοί.

 
Γι' αυτό όλοι εμείς  βγάζουμε την γλώσσα  προς όλες τις κατευθύνσεις.  
Μην μας θεωρήσει πια κανείς ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ
 
Προσωπικές απόψεις
 
 



 
 

2 σχόλια:

  1. ΧΑΤΖΑΚΗΣ Συμφωνω αλλα δυστυχως δεν ειμαστε οι 80000 εα μια φωνη και με τις οικογενειες μας συν τους εε συναδελφους επρεπε να εχουμε 30 βουλευτες .ΜΑΣ εχει καταραστη το συμπαν για δοιχονια και μικροψυχια και ολα τα κακα της φυλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή