Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΙΣ Ε.Δ



Καθώς ανεβαίνει συνεχώς το όριο παραμονής στο στρατό πριν την συνταξιοδότηση σύντομα θα έχουμε ένα από τους πιο γερασμένους στρατούς στο κόσμο..

Παιρνάμε όμως την φάση της οργής και ως κοινωνία μας φταίει και ο αξιωματικός που φεύγει “μικρός” για σύνταξη. Και πάλι όμως δεν βλέπουμε μπροστά…

 Νομίζω ότι τόσο οι πολιτικοί όσο και η κοινωνία και οι opinion makers θα ανακαλύψουν την επικίνδυνη αλήθεια που φτιάχνουμε σήμερα όταν σε δέκα χρόνια απέναντι  στο όποιο εχθρικό στρατό με 20αρηδες και 25 άρηδες αφιονισμένους πιτσιρικάδες που γυαλίζει το μάτι τους, θα μπορούμε να παρατάξουμε 50άρηδες και 55αρηδες  αργοκίνητους και εκ της φύσεως αδύναμους άντρες. Ο θεός να δώσει να είναι  μάχιμοι.

Είναι σαφές νομίζω ότι  η  ηλικία του στρατού μας θα αυξηθεί ενώ επιπλέον το 1 προς 5 στις προσλήψεις θα αφήσει ένα ηλικιακό κενό σε προσωπικό σε ένα τομέα όπου η νιότη και η φυσική ρώμη είναι το βασικό προσόν.
 Αλλά όπως πάει το πράγμα σύντομα θα δούμε αξιωματικούς σε ιαματικά λουτρά και αμμόλουτρα και μην δούμε και κάνα στρατηγό να περπάτα με “Π” σε άσκηση!
ΑΝΕΑΕΔ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου