Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Διαχειριστικός-οικονομικός έλεγχος στο ΜΤΣ


Ξύπνησαν” στο υπουργείο Οικονομικών και μετά από σειρά εγγράφων της ΑΝΕΑΕΔ, ενεργοποίησαν τους μηχανισμούς για να γίνει οικονομικός-διαχειριστικός έλεγχος στο ΜΤΣ.


Η Γενική Γραμματεία Φορολογικών και Τελωνιακών Θεμάτων (Δ/νση Επιθεώρησης Δ.Δ. Ν.Π. & ΔΕΚΟ), έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, προώθησε το αίτημα της για Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο του ΜΤΣ στο ΥΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ.


Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΑΝΕΑΕΔ “η εξέλιξη αυτή , πέραν της σχετικής ικανοποίησης που μας δημιουργεί, λόγω της κινητικότητας στο θέμα, έστω και από τον κατά δήλωσή του αναρμόδιο φορέα, μας δημιουργεί ιδιαίτερο σκεπτικισμό, αναφορικά με την απάθεια του Υ.ΕΘ.Α. στο να αναλάβει τις ευθύνες του


Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. παρακολουθεί τις εξελίξεις ώστε να προβεί στις επόμενες ενέργειες της, με σκοπό την μαχητική προάσπιση των συμφερόντων των αποστράτων στελεχών των Ε.Δ.
Ελπίζουμε ότι η σημερινή ηγεσία του Υ.ΕΘ.Α. θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα προχωρήσει σε άμεση εντολή διεξαγωγής σχετικής σε βάθος έρευνας, αποδεικνύοντας ότι δεν συνεχίζει την πολιτική συγκάλυψης, που είχε υιοθετήσει η προηγούμενη ηγεσία”.

Για να δούμε...











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου