Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Η ΑΝΕΑΕΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ


_____________________________________________________23/1/2012

__________________________Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ), ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών ΠΝ (ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ) και η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ)τιμώντας τους νεκρούς των Ιμίων:

·Αντιναύαρχο Χ. Καραθανάση, 34 ετών, κυβερνήτη,
·Αντιναύαρχο Π. Βλαχάκο, 31 ετών, συγκυβερνήτη, και
·Πλοίαρχο Ε. Γιαλοψό, 29 ετών, χειριστή συσκευών.

καθώς και όλους όσους μέχρι σήμερα δώσανε τη ζωή τους ασκώντας τα καθήκοντά τους για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο, πρόκειται να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, που βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Β. Σοφίας και των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη, κατά την επέτειο της απώλειας τους την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 13:30.

Τις μέρες τούτες που η πατρίδα μας βάλλεται από διάφορες μεριές με στόχο τη λήστευση των πόρων της, τον περιορισμό των συνόρων της, και ο λαός χάνει το ένα δικαίωμα μετά το άλλο, διατρανώνουμε και με την ευκαιρία αυτή ενθυμούμενοι και τιμώντας τη θυσία των συναδέλφων μας, πως τούτος ο τόπος είναι δικός τους και δικός μας και δεν τον χαρίζουμε ούτε τον διαπραγματευόμαστε.

6 σχόλια:

  1. Τιμή και Δόξα σ' όλους τους ήρωες που πέσανε την ώρα του καθήκοντος. Οι συνάδελφοι από τα Χανιά όπως και απ' όλη την περιφέρεια θα είμαστε νοερά μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλίας Παπανικολάου26 Ιανουαρίου 2012 στις 7:14 π.μ.

    Κύριε Σαρτζετάκη θα μου επιτρέψετε να σας θυμίσω ,την πρόταση που σας έκανα σε κατ' ιδίαν συζήτηση μας στη ΛΑΦ Χανίων για τους ήρωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα
    Μήπως και στα Χανιά (όπως και αλλού) θα μπορούσε την ίδια μέρα να γίνει κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο πεσόντων πχ στο τέως στρατόπεδο Τζομπανάκη, ανεξάρτητα αν είναι ακριβώς για τους συγκεκριμένους πεσόντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτείνετε συγκρκριμένα πως , που , πότε. Ποιός μπορεί να αναλάβει να το οργανώσει.

      Διαγραφή
  4. ή στου Ηλιάκη, πολύ καλή ιδέα πάντως, πρέπει να δίνουμε το παρόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ευκαιρία να ξαναβρεθούμε απόστρατοι στα Χανιά με την ευκαιρία της επετείου. Μια σύντομη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και σε όποια εφημερίδα βγαίνει Κυριακή Δευτέρα: πχ:
    Το Παράρτημα κτλ καλεί όλους τους απόστρατους της περιοχής σε σύντομη εκδήλωση για απότιση φόρου τιμής για τους ….. στο μνημείο ….. την 31 Ιανουαρίου 2012.
    1300: προσέλευση 1330 κατάθεση λουλουδιών – στεφάνων»

    {ενός λεπτού σιγή αιώνια τους η μνήμη πέρας τελετής}

    ΑπάντησηΔιαγραφή