Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Tό κράτος μας ΕΚΛΕΨΕ τα χρήματα που δώσαμε γιά πυροπαθείς.

''Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τα τέκνα που γεννάς. Ω Ελλάς σπουδαία χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα!''. (Γ. Σουρής
Κάρολος Παπούλιας: Πρόεδρος (διεφθαρμένης) Δημοκρατίας ή γραφικός υπερήλικας;
Με εντυπωσιακή ελαφρότητα, καλεί τους Απόδημους 'Ελληνες (που πιθανά θεωρεί ''κάφρους'') να...επενδύσουν στην Ελλάδα, δηλαδή να χάσουν με...σιγουριά τις οικονομίες τους!
Τελευταία φορά ''την πατήσαμε'' με τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο 2007, όταν το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος μας ΕΚΛΕΨΕ τα χρήματα που δώσαμε γιά τους πυροπαθείς.

 Ενα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, είναι ότι έχει γιά πρόεδρο της Δημοκρατίας έναν (επαγγελματία πολιτικό) υπερήλικα, που αμοίβεται με μισθό μεγαλύτερο και από αυτόν του Ομπάμα, γιά να κάνει χαζές δηλώσεις και να ''προστατεύει'' το σαθρό, διεφθαρμένο πολιτικό-κομματικό κατεστημένο των νόμιμα παρανομούντων της ασυλίας και παραγραφής, μέλος του οποίου ήταν και ο ίδιος γιά πολλά χρόνια. 'Ετσι, αποδεικνύει ότι δεν έχει ιδέα γιά το τι πραγματικά συμβαίνει στην -χρεοκοπημένη από ανίκανους πολιτικούς- χώρα που ''προεδρεύει'' και οι 'Ελληνες (στην Ελλάδα και ειδικά εκτός) δυστυχώς, γελούν μαζί του.
Το ''κράξιμο'' που δέχτηκε στην Θεσσαλονίκη (παρέλαση για 28η Οκτωβρίου, που δεν έγινε αφού ο πρόεδρος ευτελίστηκε και αποχώρησε μετά την λαϊκή οργή) δεν τον συνέτισε και εξακολουθεί να ζει στον κόσμο του, να μην καταλαβαίνει τι γίνεται στην κοινωνία και να παραμένει -διακοσμητικά, δηλαδή ως...''γλάστρα''- στην θέση του, υποτιμώντας βάναυσα την νοημοσύνη των Ελλήνων, με τις ανόητες, εκτός τόπου και χρόνου, δηλώσεις του.

Τελευταία (μήνυμά του γιά τις εορτές), κάλεσε και τους Απόδημους 'Ελληνες να... επενδύσουν στην Ελλάδα. Δηλαδή, με... σιγουριά
να χάσουν τις οικονομίες τους (αφού πρώτα ''απολαύσουν'' τις μοναδικές ελληνικές δημόσιες Υπηρεσίες, με την γραφειοκρατία, ''λαδώματα-φακελάκια'' κ.ά.). Αν, κατά συνέπεια, ο κ. πρόεδρος ήταν λίγο σοβαρός, αντί να καλεί τους Απόδημους να...χάσουν σίγουρα τα χρήματά τους (νομίζοντας ότι απευθύνεται σε...κάφρους), θα φρόντιζε να διορθωθούν τα χάλια στο διεφθαρμένο ελληνικό κράτος (του).

Σημ. σύντ. 1: Ναι, να σεβόμαστε τον ''θεσμό'' του πρόεδρου της Δημοκρατίας, αλλά τι γίνεται όταν ο πρόεδρος λειτουργώντας ως ''φτηνός πολιτικάντης'' δεν σέβεται τους 'Ελληνες και υποτιμά τη νοημοσύνη τους;
 

Σημ. σύντ. 2: Οι Απόδημοι 'Ελληνες ιδιαίτερα στην βόρεια Αμερική, θα βοηθήσουμε τ' αδέλφια μας στην Ελλάδα, όπως συνηθίζουμε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δώσουμε χρήματα απευθείας, σε ότι έχει σχέση με τους διεφθαρμένους πολιτικούς ή το διεφθαρμένο κράτος. 
Τελευταία φορά την πατήσαμε με τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο 2007, όταν το ελληνικό κράτος μας ΕΚΛΕΨΕ τα χρήματα που δώσαμε γιά πυροπαθείς
 http://www.kalami.net/

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου