Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Νέος Πρόεδρος ΑΝΕΑΕΔ

Ο Μ. Ρέππας υπέβαλε την παραίτηση του από Πρόεδρος του ΔΣ της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων για προσωπικούς λόγους και στην θέση του εξελέγει, παμψηφεί, το μέλος του ΔΣ Υποπτέραρχος Γεώργιος Π”απακωνσταντίνου.

Η ανακοίνωση της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.

13 σχόλια:

  1. Ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβασα οτι ο Προεδρος παραιτηθηκε επειδη ηθελε στα πλαισια των επαφων της ΑΝΕΑΕΔ να υπαρξει συναντηση και με την Χ.Α οποτε. υπηρξαν διαφωνιες.Ελπιζω κατι τετοιο να μην αληθευει καθ οσον η ΑΝΕΑΕΔ δεν ειναι το κομμα του Τσιπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε αν και ανώνυμως θα σας απαντήσω εγώ επώνυμα.
      Η επιστολή για συναντήσεις έφυγε προς όλα τα κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου άρα και την Χρυσή Αυγή. Η απόφαση ήταν ομόφωνη.
      Θεωρώ οτι αυτό το περι κόμματος του Τσίπρα ήταν μάλλον άστοχο γιατί αρνούμαι να δεχτώ οτι ήταν κατευθυνόμενο απο την ίδια πηγή και του σχολίου του OnAlert.
      Η ΑΝΕΑΕΔ δεν είναι και δεν ανήκει σε κανέναν εκτός απο τα Απόστρατα στελέχη των Ε.Δ. Και ευτυχώς αυτό ενοχλεί. Όσο κι αν δεν θέλουν να το καταλάβουν.

      Ε. Σαρτζετάκης
      Μέλος του ΔΣ

      Διαγραφή
    2. Επειδη παλιοτερα μου ευχε ζητηθει να γινω μελος σας αν ευσταθει το δημοσιευμα εστω και εν μερει ,τοτε μπορειτε να πορευθειτε μονοι σας,με διαχωριστικες γραμμες. Αν καποια μελη σας δεν αντεχουν το δημκρατικο δικαιωμα να ψηφιζουμε οτι θελουμε και οι εκπροσωποι μας να μιλανε με εκλεγμενους .εστω και αν δε συμφωνουμε με τις ιδεες. αν ειστε τησ λογικης Συριζα επαναλαμβανω πορευθειτε μονοι σας. Δημοκρατια σημαινει ΟΛΕς -μα Ολες τια αποψεις αλλιωσ δεν ειναι δημοκρατια

      Διαγραφή
    3. Αλήθεια γιατί επειμένετε; Δεν σας απάντησα οτι εστάλλει σε όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου; Το ξαναλέω λοιπόν και δεν ξαναεπανέρχομαι.Η ΑΝΕΑΕΔ έχει απευθύνει πρόταση συνάντησης ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ άρα και στην Χρυσή Αυγή.

      Τα συμπεράσματα των αναγνωστών.

      Ε. Σαρτζετάκης

      Διαγραφή
    4. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΖΕΙΣ.ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΧΙ.ΕΛΑ ΝΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΕ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.Η ΑΝΕΑΕΔ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΡΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣ ΙΣΑΞΙΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΣ.

      Διαγραφή
  3. Δεν προκαλεί πια εντύπωση σε κανέναν σε ότι και εάν προσάπτεται κατά καιρούς στην ΑΝΕΑΕΔ. Επειδή δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν στη δράση που αναπτύσσει και στα εύλογα και στοχευμένα θέματα που θίγει και διεκδικεί, δέχεται ύπουλα χτυπήματα για δήθεν πολιτική χειραγώγηση (από ΠΑΣΟΚ, μετά από ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και τώρα Χ.Α). Μέχρι εκεί μπορούν να φτάσουν τα ύπουλα και αρρωστημένα μυαλά.
    Οφείλω να τονίσω ότι οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου παίρνονται μετά από γόνιμη και καλόπιστη επεξεργασία, στην συντριπτική τους πλειοψηφία ΟΜΟΦΩΝΑ. Αυτό λέει πολλά ειδικά όταν ένα Δ.Σ. είναι 13μελές. Δεν γίνεται λοιπόν να χειραγωγείται από καμία κομματική φατρία. Σε ότι αφορά την παραίτηση του Μιχάλη του Ρέππα, τον οποίον τιμήσαμε σαν πρόεδρο και μας τίμησε με την παρουσία του, οι λόγοι της παραίτησής του είναι σαφείς και υπάρχει «πλούσια» ιστοριογραφία επ’ αυτών. Ακόμη και σήμερα απολαμβάνει τη θέση του μέλους του Δ.Σ. για την οποία τον επέλεξαν τα μέλη μας. Ήταν και θα είναι χρήσιμος έφόσον και εκείνος το επιθυμεί. Αν ενδεχομένως υπάρχουν και άλλοι λόγοι που συνετέλεσαν στην απόφασή του να παραιτηθεί, ο λόγος ανήκει σε εκείνον να μας τους ξεκαθαρίσει. Εμβόλιμες ανώνυμες και ύπουλες αναρτήσεις σε κάποια blogs μόνον ζημιά κάνουν Η ΑΝΕΑΕΔ πρέπει να έχει και έχει συνέχεια και δεν εξαρτάται μεμονωμένα από πρόσωπα αλλά από το σύνολο όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΝΑΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  4. Εμείς κ. Τζόβλα τον τιμήσαμε με την ψήφο μας, αυτός όμως πως μας τίμησε; Ασχολήθηκε με κάτι; Έχουμε κάτι να θυμόμαστε και να του το χρωστάμε;; που είναι τώρα; Συμφωνεί ότι παραιτήθηκε για χάρη της ΧΑ; Γιατί δε βγαίνει να το πει;; είναι ακόμα μέλος του ΔΣ ή όχι;; Προσωπικά δεν θέλω η ΑΝΕΑΕΔ να μιλά για κόμματα. Όλοι νομίζω θέλουμε να ακούμε θέσεις για τα συμφέροντά μας και έτσι να αποφασίζουμε. Συγνώμη για την ανωνυμία, αλλά δεν βρίζω κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Ανώνυμε δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια -λόγω χρόνου- να παρακολουθώ μανιωδώς τα κάθε είδους blogs, sites κλπ και να απαντώ, όπως κάνουν άλλοι καλοί συνάδελφοι.
    Για να τα λήγουμε ένα - ένα, το κέιμενο αποστολής στα κόμματα το ετοίμασε ο Σαρτζ. -όπως και τα περισσότερα άλωστε- και το έστειλε, ΕΓΩ δεν θυμάμαι συζήτηση για ΧΑ, εξάλου η επιστολή έφυγε μετά την παραίτησή μου.
    Παραιτήθηκα κυρίως για:
    1. Δεν μου αρέσει να καθορίζει την τύχη της ΑΝΕΑΕΔ ένα άτομο -για να τα λέμε όπως έιναι- και εάν οι περισσότεροι του ΔΣ δεν συμφωνούν (σπάνια) να αρχίζει τις αποδομήσεις.
    2. Εχω σπουδαιότερα πράγματα να κάνω από το να συμμετέχω σε ένα ΔΣ Σατζετακοκεντρικό, απλά δες ποιός απαντά σε όλα, ποιός γράφει και απαντά σαν ΑΝΕΑΕΔ σε όλα, χωρίς φυσικά να ξέρει κάτι το ΔΣ.Βέβαια εδώ θα υπάρξει έντονος αντίλογος ότι γράφει με το όνομά του
    κ.οκ Απλά για δικούς του λόγους, θέλει να φαίνεται και επειδή δεν μπορούσε να είναι Προεδρος λόγω καταστατικού, αλλά και λόγω κάποιου δικού του θέματος, επιθυμεί να ασκέι καθήκοντα δια αντιπροσώπου....
    3. Καθορίσα καθήκοντα στα μέλη ΟΥΔΕΙΣ τα ακολούθησε.Δεχόμουν το τελευταίο διάστημα καθημερινά email για θέματα (εργασιακά δικά μου) τα οποία ήτνα γνωστά από το 2007 που τα ασκώ και για τα οποία είχα λάβει διαβεβαίωση από τον Σαρτζ. ότι δεν αποτελούν πρόβλημα.

    4. Να θυμάσαι φίλε ανώνυμε ότι όταν κάποιος υποβάλλει παραίτηση το κάνει γιατί σέβεται αυτούς που τον τίμησαν και δεν διατηρεί ένα τίτλο "υπό ομηρία"
    για τη ματαιοδοξία του. Με τον Νίκο τα είχαμε συζητήσει προσφατα αυτά (Την Κυριακή) και διαβάζοντας το μήνυμά του αισθάνθηκα την ανάγκη να απαντήσω ...Νίκο Καλό ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από "Ανώνυμος7 Ιουλίου 2012 8:43 μ.μ."
    Αξιότιμε κύριε πρόεδρε Μιχάλη Ρέππα,
    Με το ερώτημα μου την 7/7 ζητούσα αποκλειστικά να ξεκαθαρίσεις αν η ΧΑ ήταν ο λόγος παραίτησης σου. Εσύ βρήκες ευκαιρία να βγάλεις στη φόρα τα προβλήματα μεταξύ των μελών του ΔΣ. Έκανες σφάλμα! ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ!
    Το καταστατικό είναι σοφό: έβαλε 13 διαφορετικούς ανθρώπους να συζητούν και να καταλήγουν σε αποφάσεις, που να μας καλύπτουν όλους τους συναδέλφους,δημοκρατικά! Είναι αναμενόμενο να υπάρχουν τριβές. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΕ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΡΓΟ. Εσείς παιξτε μπουνιές μεταξύ σας δεν μας ενδιαφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΝΕΑΕΔ Κο ΡΕΠΠΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 21-11-2011 ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΑΠΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΑΠΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ,ΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

      Διαγραφή