Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Νέα ήθη στην δημοσιογραφική δεοντολογία

Μετά την αποστολή απάντησης στο DefenceNet για τα σχόλια του επι της ανακοίνωσης "περί συσσιτίων" ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. έλαβε το παρακάτω μήνυμα απο την διεύθυνση της ιστοσελίδας



Αγαπητέ κ.Β.Δημητρόπουλε

δημοσιεύουμε απαντήσεις, όπως η εν λόγω επιστολή σας, σε άρθρα μας, MONO  όταν έχουν αποκλειστικό αποδέκτη το defencenet.gr και δεν είναι «γενικής κοινοποίησης».

Προσέξαμε ότι έχει δημοσιευθεί η απάντησή σας και σε άλλους ιστότοπους, οπότε είναι περιττό να την δημοσιεύσουμε κι εμείς.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας

DefenceNet Media

Και η ανταπάντηση του Εκπροσώπου Τύπου

Κε Γουριώτη

Κατά την άποψή της ΑΝΕΑΕΔ για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας , την οποία εκτιμάται ότι υπηρετείτε, οφείλετε να δημοσιεύσετε την απάντηση του ενδεχομένως θιγομένου από το άρθρο σας, ώστε να ενημερωθούν οι αναγνώστες σας και για την άλλη άποψη. Το ενδεχόμενο να έχετε και αποκλειστικούς αναγνώστες μην το αποκλείετε.

Η θέση σας «MONO  όταν έχουν αποκλειστικό αποδέκτη το defencenet.gr και δεν είναι «γενικής κοινοποίησης».» εκτιμάται ότι είναι ένας εύσχημος τρόπος αποφυγής , που δεν έχει στο παρελθόν ακουστεί από κανένα ΜΜΕ.

Εκ μέρους της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Αντιναύαρχος ε.α. (Μ) Β. Δημητρόπουλος Π.Ν.

2 σχόλια:

  1. Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καράφλας ο Ταπαίρνης, ότι και να κάνει και ότι και να προφασιστεί ένας καράφλας Ταπαίρνης θα παραμείνει. Χαίρομαι που ως ε.ε. όσες φορές μου κωλοτρίφτηκε, τον έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνι με απολύτως δεικτικό τρόπο. ΜΑκριά και αλάργα από αυτούς τους ΑΡΔ (αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή