Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Μέτρα εξαθλίωσης και κατοχικής πρακτικής

Δελτίο τύπου της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. με αφορμή τα μέτρα εξαθλίωσης και κατοχικής πρακτικής, που εξήγγειλε  ο ΥΕΘΑ κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος σε συνέντευξη του στο Real fm στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου.

Αντιναύαρχος (Μ) ε.α.Βασίλης Δημητρόπουλος ΠΝ
          Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
                     ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου

4 σχόλια:

  1. Παντως με το να φωνάζετε χωρίς να σκέπτεστε και τους εε που μπορέι να έχουν ανάγκη έστω και τη σίτιση στο στρατόπεδο, δεν κερδίζετε κάτι. Δεν είστε αντιπολίτευση, εκτός και εάν από Ανεξάρτητοι γίνατε εξαρτημένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ εαν θεωρείτε οτι οι εν ενεργεία συνάδελφοι έχασαν την αξιοπρέπεια τους και πρέπει πλέον να ζητιανεύουν για ένα πιάτο φαί επειδή όλοι αυτοί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση μάλλον εσεις είστε εξαρτημένος και ανησυχείτε μήπως σας θίξαμε την νέα πολιτική ηγεσία.

    Μα φυσικά και η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. σαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ πρέπει να είναι αντιπολίτευση σε ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ γιατί απο χειροκροτητές, δόξα τον Θεό, έχουνε πολλούς όλες οι κυβερνήσεις.

    Λυπάμαι αν σας στενοχώρησε η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. αλλά χαίρομαι που θα το ξανακάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν ευλογούμε τα συσσίτια απορίας για οποιονδήποτε εργαζόμενο, αντί της αξιοπρέπειας, τότε είναι σίγουρο πως μας περιμένουν χειρότρα.... Όταν διεκδικούσε η ΑΝΕΑΕΔ με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ήταν δάχτυλος της δεξιάς. Τώρα που συνεχίζει να διεκδικεί είναι δάχτυλος του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ ή της Χ.Α. Θα αποφασίσετε επιτέλους ποιού εχθρός είναι η ΑΝΕΑΕΔ. Πόσο θα συνεχιστε΄΄ι αυτός ο Σταλινισμός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλοι δεν θα πρέπει να ευαγγελίζονται την Ανεξαρτησία άνθρωποι που έχουν εμπλόκές με τις μίζες των υποβρυχίων. Οι εε που κάνουν τίμια τη δουλειά τους σε κάθε κοινωνική παροχή, που δεν είναι υποχρεωτική, λένε ναί στην ύπαρξη της δυνατότητας για όσους το θέλουν, αφήστε τους να ζήσουν με αξιοπρέπεια και χωρίς διαπλοκές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή